Over Ons

Adres:

Langs de Werf 7 • 1185 XT • Amstelveen

Contact:

0202181175| info@funkyfun.nl

Funky Fun is begonnen met een pop-up luchtkussenpark in samenwerking met de Westergas Amsterdam en TimenTomevents. Een leuk project waar in de zomer 2020 honderden kinderen zijn geweest en hopelijk wanneer Corona weer onder controle is een vervolg aangegeven kan worden.

Het coronavirus gooit bij veel initiatieven roet in het eten. Zo ook helaas voorlopig voor het pop-up luchtkussenpark.

Door thuis veel door te brengen met onze drie kinderen en te brainstormen wat voor initiatief wij wel zouden kunnen ondernemen, is er idee ontstaan wat ons ontzettend trots maakt.

Hoe trots kun je zijn? Door op het moment veel thuis te zijn en onze kinderen te helpen met thuisonderwijs en te zien hoe zelfstandig onze kinderen kunnen zijn op jonge leeftijd, zijn wij simpelweg enorm trots! De kinderen hoor je niet klagen, ze accepteren de situatie en doen gewoon hun ding. Dat is toch bewonderingswaardig!

Zo kwamen wij op het idee om een ‘trots op jou’ box te ontwikkelen om kinderen te vertellen dat wij enorm trots op ze zijn. Een box met veel leuke gadgets, waar thuis direct mee gespeeld kan worden en daarnaast kunnen er leuke vouchers van lokale ondernemers in, welke complementair zijn aan de box en de doelgroep.

Het concept:

De Trots op Jou box is gevuld met 5 leuke gadgets, waar kinderen direct thuis mee kunnen spelen en minimaal één entreekaart van een lokaal bedrijf die een attractie of entertainment activiteit kan bieden, aangevuld met enkele vouchers van lokale bedrijven met een gratis ijsje, frietje, pizza of pannenkoek. Het mes snijdt aan twee kanten, de kinderen ontvangen een box met leuke gadgets waar ze direct mee kunnen spelen en minimaal 1 entreevoucher welke ze later kunnen verzilveren wanneer de bedrijven weer open zijn. Het deelnemende bedrijf ontvangt direct omzet over de verkochte Trots op Jou boxen, waarmee ze eventuele vaste lasten kunnen betalen. Zo steun je de onderneming en zijn de kinderen super blij!

De Trots op Jou Box is in onze webshop te koop en  opgezet voor Fun Center Amstelveen, welke samen met een tweetal lokale ondernemers Stadscafé de Pannenkoek (Stadshart Amstelveen) en De Beere Bite (Amstelveen)

Lijkt de Trots op Jou Box iets wat jouw bedrijf kan versterken, neem dan contact met ons op 020-2181175