Over Ons

FUNKY FUN AIRPARK EEN EXLPLOSIE VAN ENERGIE!

Adres:

Klönne plein 4 • 1014 DD • Amsterdam

Openingstijden

Zo- do, van 11:00 tot 21:00 en Vrij en Za van 11:00 tot laat (voor groepen en partijen ook buiten openingstijden te reserveren)

Contact:

0207871387 | info@funkyfun.nl

Funky Fun Airpark is een initiatief van ondernemers met jaren lang ervaring in de leisurebranche.

Omdat er in deze uitdagende tijd voorlopig geen grotere evenementen binnen de gebouwen van de Westergas plaatsvinden, werd ons de vraag gesteld of wij een idee hadden om qua entertainment rondom de grote vakantie ies te verzorgen voor de Amsterdammers. Met het oog op dat er veel mensen thuis blijven deze zomer en deze fenomenale locatie, zijn wij na gaan denken wat er voor 10 weken gecreëerd kon worden.

Met veel creativiteit en gezamenlijk overleg hebben wij met de Westergas, TimenTomevents en Fun Center Amstelveen een geweldige Pop-Up Airpark ontwikkeld. Dat voor kinderen en (jong) volwassenen een geweldige belevenis zal worden!

Met Funky beats en een geweldig team zullen wij met de indoor attracties deze zomer een stabiel fun center verzorgen voor Amsterdam en omstreken.

Vanaf 27 juni kun je los gaan op de stormbaan, de basejump, de spidertoren, een kinderhoek en nog veel meer. 10 weken lang een indoor airpark in het transformatorhuis.

Een ware energie explosie 💥 voor kleine en grote mensen.